2018-11-27 189 浏览
话说买左马来西亚鬼才创作歌手-黄明志听晚既演唱会飞。一直都唔得闲去拎飞,听日28号就开show啦😑好在今日返晏可以赶得切系返工之前飞去通理琴行拎飞,顺手食啲野先返工。由于前2日睇完Winner演唱会,有演唱会后遗症都冇乜胃口。所以打算轻食医医肚就算数啦咁去Tom n Toms食吐司就岩岩好啦。💜 芋泥忌廉吐司 🍞紫色个样超靓仔未食见到已经好鬼开心啦满满的芋泥,睇见都兴奋无比🙆‍♀️🙆‍♀️微甜,超好食不过亦超饱肚,谂住轻食既我,食完个胃饱到顶住左😅红豆鲜奶适逢原来EXO灿烈生日有应援杯垫附送😆不过略嫌红豆味唔够重☹微微嘅红豆白色😄整体不过不失啦!提外话: 话说挂住用手机帮Mino打新歌,张黄明志演唱会飞赖低左系櫈到冇发现到😱😱😱😱😱😱好在行到Vcity发现了,揾混成身成个袋都冇。心谂🙈今次福街了😣😣😣😣😣买呢张飞个时已经系last one想买多张同朋友一齐睇都唔得架啦🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️唔见左就GG了即狗冲返店内疯狂系头先坐个位揾下啲窿窿那那,但擒极望极都冇,心谂唔X系比人执左呀😭😭😭😭😭唯有试下问下店员有冇执到啦👉👈好在真系店员执左炸👏👏👏呼😥立即松一口气😅 吓鬼死人地呀妈个女咩多谢屯门分
话说买左马来西亚鬼才创作歌手-黄明志听晚既演唱会飞。
一直都唔得闲去拎飞,听日28号就开show啦😑
所以打算轻食医医肚就算数啦
咁去Tom n Toms食吐司就岩岩好啦。

💜 芋泥忌廉吐司 🍞
紫色个样超靓仔

未食见到已经好鬼开心啦

满满的芋泥,睇见都兴奋无比🙆‍♀️🙆‍♀️
微甜,超好食

不过亦超饱肚,谂住轻食既我,食完个胃饱到顶住左😅

红豆鲜奶

适逢原来EXO灿烈生日有应援杯垫附送😆

不过略嫌红豆味唔够重☹

微微嘅红豆白色😄
整体不过不失啦!

好在行到Vcity发现了,揾混成身成个袋都冇。
心谂🙈今次福街了😣😣😣😣😣
唔见左就GG了
唯有试下问下店员有冇执到啦👉👈
好在真系店员执左炸👏👏👏
呼😥立即松一口气😅 吓鬼死人地呀妈个女咩

多谢屯门分店店员哥哥&妹妹路不拾遗🙇🏾‍♀️🙇🏾‍♀️🙇🏾‍♀️🙇🏾‍♀️
感激万分🙏🙏🙏🙏 真系非常之唔该哂你地呀!多谢😘
2018-11-27