2020-09-14 384 浏览
我哋晏昼去咗边两味菜, 一个系蓝芝士苹果片薄饼, 另外系香辣海鲜粗意粉。 个意粉嘅口感非常之厚实, 咬落去好烟韧好饱肚, 好有一种面粉嘅感觉, 鱿鱼圈少咗啲, 我𠮶碟得一个圈, 跟住仲有蚬肉同埋虾。😂😂😂😂跟住万众期待嘅蓝芝士薄饼嚟啦, 个蓝芝士比我想像中清新, 比较淡, 我原本expect佢个味会浓啲, 可能我系预期好啲芝士会臭啲, 但可能佢要照顾一般大众嘅口味, 或者成本原因(?) 所以都系比较清淡, 个苹果片砌得好薄, 咬落去仲有水份有啲微甜,微果酸, 跟住琳琳地,好好食。 不过个薄饼冻得好快, 我哋食咗三分一都冇 就开始冻。 所以大家可以嗌咗薄饼食先, 坐有兴趣之后再补叫其他嘢食!!😂😂😂😂