2019-03-29
平时都少食西餐,因为价钱唔平同埋一般都比较多肉,我地两公婆都唔系好钟意。但系今次呢间真系令我地对西餐另眼相看。我地见佢夜晚10蚊一只daily oyster咁抵所以就试一试。入到去原来佢唔只一款生蚝既,其他款叫一枝red wine 就可以半价,都几抵。但系我地今次小试牛刀,净系叫左半打daily oyster。点知佢可以有蔗渣既价钱俾到烧鹅既味道。生蚝size 唔失礼,都几肥美,食落好重海水鲜味!顶瓜瓜,非常满意。之后黎左个焗芝士流心大伞菇同田园沙津。卖相几好,伞菇夹埋芝士同流心蛋黄超香,好味道。田园沙津亦唔错,蔬菜新鲜,加埋黑醋好开胃。到左主菜碳烧猪鞍。又一惊喜之作!劲juicy,烧得岩岩好,唔会好鞋口,加埋烧汁一齐食好perfect!最后就系蒜香辣椒榄油鲜蚬意粉。亦唔错,好多大蚬,d蚬肉好肥美。总结:非常满意!价钱亦唔贵500几蚊两位,以后我又多个选择啦😋