2021-07-08
呢间小店虽然系大商场内,但价钱都相对可以😳同埋食物质素、店员服务态度十分好👍同fd两个人嗌佐个二人套餐,有鱼有肉有饭有饮品😛好抵食啊!首先酸菜鱼🐟酸菜鱼肉质非常嫩,好新鲜😳睇唔睇到鱼肉既晶莹剔透🤣酸菜鱼冇辣度拣,但对于食辣唔系好劲既我黎讲鱼肉既辣度啱啱好😳但俾嗜好辣既fd黎讲,佢试佐啖汤就辣到哇哇叫啊🤣🤣另外酸菜鱼有好多酸菜同水晶粉,另有唔同辣椒熬制汤底,两人食好足够😳😳套餐拣佐椒麻汁无骨鸡🐔呢个好有惊喜!斋闻到阵花椒油香味都流嗮口水😛超级开胃得黎系齿舌间有麻既感觉😍非常好送饭,半碗饭就咁冇佐啦😂😂底下仲有d青瓜块,清甜爽口👍十三姨秘制鸡翼,朋友表示呢个系近期食过最脆既鸡翼😳😂😂😂皮薄又脆唔会好油腻,十分香口😍下次要嗌五只既😂😂红糖糍粑~呢道算系好传统既中式甜品~内脆外软,加埋淋上既黑糖汁同豆沙粉😍好味!野饮嗌左黑糖珍珠四季春同黑糖珍珠乌龙奶茶😍两杯甜度都啱啱好,四季春有浓厚既甘香味,两杯都十分解辣同止渴~总括而言,呢间舖都几有惊喜~难怪多人排队😳😳😳
总括而言,呢间舖都几有惊喜~难怪多人排队😳😳😳