2014-11-08 3177 浏览
一行5个人, 加上凉凉地, 最好打边炉~ 朋友之前食过依间觉得几好食, 我就第一次黎, overall 都唔错, 食物质素中上, 系每样𩠌嗌既睇过食评大家推荐椰青鸡煲, 咁特别梗系试一试。诚如大家所讲, 侍应会系你面前开2个椰青再加少少水, 刮埋椰子肉做汤底, 滚起就加鸡块成为鸡煲。食落去似食椰青炖鸡, 好滋润咁, 个汤都甜, 颠覆咗以往食鸡煲既印象 (朋友入面有2个第一次食鸡煲, 就以为平时鸡煲都系咁哈哈哈) 但鸡块多肥膏, 肉就少 😞鸡煲食定嗌咗其他𩠌, 特别既系牛肉拼盘, 有肥牛, 牛, 牛柳粒, 牛脷, 有牛既油香同牛味其他𩠌如饺子, 菜呀菇呀就不过不失啦餐厅地方大, 好坐, 有电视, 十几个人黎都唔怕, 都可以坐好耐。价钱有少少偏贵, 多d人黎可以食多d, 除番开又抵d, 一大班人就最好~
一行5个人, 加上凉凉地, 最好打边炉~

其他𩠌如饺子, 菜呀菇呀就不过不失啦