2022-02-22
好耐无食韩国野,之前通常都系去餐厅堂食BBQ烧肉❤️经过见到呢间韩式餐厅,虽然门口招牌仲封住咗,但原来都有外卖服务㖞,决定试一试支持下小店😊本身好钟意食韩式小伴菜,所以最后拣咗便当set🍱烤去骨猪肉 Marinated Grilled Pork Set ($68)切成小块嘅无骨猪肉同杂菜,红萝卜🥕,洋葱🧅一齐煮,味道甜甜地,唔会太浓味☺️猪肉肉质软焾,连埋d配菜食口感丰富,非常美味😋BBQ韩式烧肉饼 Korean BBQ Pork Pancake ($78)个烧肉饼有惊喜😃有香浓嘅炭烧味,令我谂起猪肉干嘅味道😍虽然肉饼相对有点油腻,但肉质结实,唔会太干身,而且好惹味❣️两个便当都有多种伴菜😻分别有充满麻油香嘅波菜同芽菜,切成可爱八爪鱼型🐙嘅小香肠,蛋味可以再浓d嘅蛋卷,有嚼劲QQ嘅薄饼,好入味嘅萝卜,用咸酱汁煮过好好味嘅莲藕,同Kimchi味嘅韩式鱼片,全部都好吸引,而且配有大量白饭🍚,成个便当超级丰富,男仕们都唔会担心唔够饱😺温馨提示,如果中午12点前落单,价钱会同下午茶一样,就呢两个便当黎计,总共可以再平$40,真系好抵👍🏻整体黎讲食物卖相同质数都相当唔错,应该好快会再黎帮趁,当然都会推
本身好钟意食韩式小伴菜,所以最后拣咗便当set🍱
温馨提示,如果中午12点前落单,价钱会同下午茶一样,就呢两个便当黎计,总共可以再平$40,真系好抵👍🏻整体黎讲食物卖相同质数都相当唔错,应该好快会再黎帮趁,当然都会推介比朋友仔黎试啦😃