2022-08-09
#chuchuintsimshatsui —𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆 ☁️🥘锡纸焗花甲凉拌土豆丝♡𝗦𝗸𝗲𝘄𝗲𝗿𝘀 🍢🍖蒙古羊架鸭舌五花腩肉四季豆馒头蒜茸生蚝♡𝗦𝗲𝘁🥢C餐: 香煎厚切牛脷➕台湾蒜香肠配薄饼➕罐装饮品F餐: 烧牛肋条➕鸡软骨➕鸡肾➕台湾蒜香肠配白饭➕罐装饮品—黎到厚福街觅食🤪系尽头见到呢间串烧门口简简单单 有个🪟for外卖串烧🤭职员好热情咁叫我地入去试❤️🔥点知比我地试到高质串烧😍😍—羊架叫左一只🤭但送多左只比我地咬落去超juicy🤤唔会好膻肉质嫩 好大旧肉🥹😚😚😚觉得套餐好抵✨✨🥢包野饮同薄饼/饭薄饼份量都唔少🤭🤭🤭烧馒头第一次见 落左牛油烧 香口好多🤤台湾肠好食🤣🤣🤣😚✨其他串烧质素都好平均😍😍推荐另外叫左凉拌土豆丝🥔酸酸地好好食😋又唔系太辣 好开胃🧄花甲同生蚝定价都唔太贵 性价比唔错—有孜然粉➕辣粉比客人自己落🤭可以落多啲 几好😚🥢🥢🤍—💰hkd $386 w/ no service charge (2ppls💞)📍 串点烧烤美食Shop E, G/F, 7A Hau Fook Street, Tsim Sha Tsui.🌈🥨welcome to follow
𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆 ☁️🥘
🧄花甲同生蚝定价都唔太贵 性价比唔错
有孜然粉➕辣粉比客人自己落🤭
可以落多啲 几好😚🥢🥢🤍
📍 串点烧烤美食
🌈🥨welcome to follow my foodie ig @eating.chuchu
#skewers #bbq #foodie #foodporn #chicken #food #instafood #foodstagram #delicious #foodphotography #grill #barbecue #yummy #dinner #beef #barbeque #lamb #foodiesofinstagram #foodblogger #fries #chickenskewers #foodlover #homecooking #chips #masalachips #tazajbbq #lemonchicken #meat #cooking #daressalaam