2023-04-06 553 浏览
今日4月6号 清明节与复活节中间嘅一个工作天,放工时间5:30去到平日都塞满人买面包,今日唔使迫入去仲要见到好多面包布甸放喺度。问一问系咪可以买,姐姐仲喺侧边预先入好盒嘅拎比我,其实仲有几排纸盒入好晒嘅可以卖😍 即刻买2个原味同绿茶红豆,芝麻布甸各一,当然其他包都每样买D,难得唔迫人慢慢拣都得。原味好味蛋好厚包够薄,绿茶好够甘,但系就唔系好厚包皮太厚,芝麻有惊喜,好浓芝麻糊咁面层奶味好夹,皮都够薄。正👍🏻👍🏻👍🏻其实舖唔系细,不过次次都人迫人个面包盘一个顶住一个人都,最占位嘅系收银位好大,加上同5-6个店员,令到舖入面更少位比客人转身,点解要咁多姐姐系企喺度🤔🤔🤔多得咁多日红日假期,又学校假期,好多人又攞假出国去玩,所以令到留港消费嘅一群,可以唔使排队买到布甸包。😋🥳 如果每次都可以咁舒舒服服买到就好喇🥰🥰🥰