2019-07-06
🤓星期四晚收工过嚟食,第一次嚟,谂住唔会好full,点知都爆满😱,等左一阵就有位,估唔到入面都几大,地下同楼上两层,加埋都有10几张枱,大枱比较多,👍🏾环境都算阔落舒适,似乎好适合一大班人或者家庭聚会👏👀见到张张枱都食鸡煲,我梗系唔执输啦,仲要价钱超抵,百零蚊👅✍🏻餐牌嘢食选择劲多,唔同肉类嘅小菜,仲有好多特色小菜,🤤有别于一般嘅小菜大排档,价钱都好经济,难怪闲日都咁full🤔同朋友两个人嗌咗一个1⃣飘香酱皇鸡煲,2⃣蜜椒金薯安格斯牛仔粒,同埋3⃣金银蛋时蔬。☑薯仔细细粒炸过脆皮边,好正,牛仔粒好松软,啱哂我cool紧牙🤣惊喜原来入面有菇粒,so yummy,成碟𩠌都系甜甜地好滋味🥰☑鸡煲好香,嗌左BB辣,都怕会好似出面果啲噤无左辣味就无哂味,丫!出奇地又唔会㖞!仲要好入味,咸度适中唔会一味咸!两人食半鸡刚刚好!👏👏第日一大班人食饭又多个选择😋😋
👏👏第日一大班人食饭又多个选择😋😋