上个礼拜有人手痕,欲研究国粹,决定放工上雀会切磋切磋。有两个朋友未到,叫住野食等食完先至开枱啦。两个人叫左蒸肉饼,咕噜鸡球,芝士蟹肉西兰花。两碗白饭。正常啦。然后圣诞礼物早到了。Christmas came early~ 打牌姐,点会谂到d野食原来咁好食?!真系有惊喜。唔知系咪放工肚饿, d 小菜好好味。坦白讲,都唔系咩特别野。全部都系家常小菜。但系胜在实而不华,咕噜鸡香口,有镬气,食唔停,我想今晚豁出去。I want something just like this.。蒸章鱼肉饼猪肉口感刚柔并济,油而不腻,送饭一流。芝士西兰花正常,加蟹肉喺雀会算系咁。结果一个人食左两碗饭,小菜夹埋都唔系太贵,舒舒服服独立房食,夫复何求?店员服务态度都好好,我赞佢地d野食好食。佢话下次嚟有煲仔饭,羊腩煲!睇嚟减肥要等2019。
上个礼拜有人手痕,欲研究国粹,决定放工上雀会切磋切磋。