2020-05-06 166 浏览
琴日约左朋友去食burger 🍔😌⁣⁣呢间系大角嘴一间小店, 奥运站行过去都好快☺️位唔多但胜在burger款式好多🤩而且好钟意佢地挂系墙上面嘅铁皮画好有特色😍⁣⁣. 和牛汉堡 . $78⁣和牛真心好juicy!!!🤤咬落去啖啖肉爆哂汁😍望返menu先知配左日式焙烧芝麻酱同加左cheese😋好少burger唔系用生菜系用sprouts, 食落出奇夹🙊个包就外脆内软唔会淋哂正👍🏻⁣⁣. 特色烧大菇汉堡 . $58⁣个人觉得呢个同和牛汉堡都有得挥😂打完卡再食个菇仲系咁juicy锁哂汁一d都唔干😛加埋芝士番茄生菜感觉唔会好heavy! 而且系veggie之选🤓⁣⁣. Buffalo wings . $38/5pcs⁣我地仲叫左个小食share, 拣左水牛城鸡翼😎其实我唔系好食得辣, 米线顶尽叫酸辣个种😂呢个对我黎讲系有少少辣但好惹味🤤劲多汁😍⁣⁣Burger加$20可配有皮薯条/薯格/沙律及汽水, 除左薯圈, 薯格都系我飞佛🥰炸得好香好脆唔算太油, 加埋茄汁好正😭另外佢地都有自家制嘅辣汁, 都好好食, 不过我钟意点茄汁多d😛⁣⁣小店好贴心有哂手套纸巾同酒精搓手液👍🏻⁣⁣推介: 🌟🌟🌟🌟(最高
琴日约左朋友去食burger 🍔😌⁣

. 和牛汉堡 . $78⁣