2023-12-11
呢间起时代广场9 楼,其实已经唔系第一次食,之前疫情果时有coupon 试过几次都觉得好正,今次时隔大半年再黎一次,依然觉得无得输连锁黎讲我觉得呢间韩式餐厅整体水准保持得好好,餐牌耐唔耐转下,服务生遇过既全部都好有礼貌,野食质素长期保持高水准,唯一要弹既位可能就系张枱唔够摆我地叫既野食🐖 🍳韩国炸猪排蛋包饭$128次次黎都会叫一份蛋包饭就知佢做得几好,今次炸猪排系第一次叫,果然无令我失望,一如既往既出色。例牌既流心蛋浆,职员会起你面前切开佢,睇住佢慢慢反开真系食欲大开。 D饭系少少湿既,捞埋d 汁同蛋浆个口感几夹,不过如果佢切开完个蛋之后会再起上面淋少少汁就10/10个猪排都炸得唔错,不过就稍为薄左少少,调味适中,如果唔系钟情吉列猪排可以试下其他🌹玫瑰酱八爪鱼年糕$89呢比较有惊喜,本身少食韩国菜,玫瑰酱唔辣又几惹味,年糕长身软糯配搭个酱唔觉唔觉可以食完一碟,呢个推荐如果有可以试试🥤荔枝苏打$42正正常常,同炸鸡食一流🐔🍗韩式炸鸡(半份)$108呢个都系每次黎都叫,真系炸得好好食,外脆内软,咬落去爆油,d酱汁都够,淋满晒每旧鸡,如果你系睇紧呢篇食后感既,听我讲,叫左一定唔会后悔!
🐖 🍳韩国炸猪排蛋包饭$128
🌹玫瑰酱八爪鱼年糕$89
🥤荔枝苏打$42
正正常常,同炸鸡食一流
🐔🍗韩式炸鸡(半份)$108