2018-05-03
返shift嘅小妹今次好难得咁约到一班好倾嘅同事一齐放假,约埋食个饭顺道比惊喜预祝生日呢到果然出名,但好彩朋友都早到,大概6点钟就到咗,等咗15分钟左右就可以入去坐同叫野食啦我地一枱5个人坐圆枱,入面环境好静好舒服,灯光好浪漫🌹菜式选择极多!见到样样都木想食好吸引好难简其实佢啲酒类好吸引,但系因为佢入座后计2小时,而且要比surprise朋友,未有时间试一试,所以今次庆祝生日就无叫酒,下次再试!最后叫咗4道菜一开始会有啲面包食,有2款味道,好软熟好好食!1. 水牛城香辣鸡翼 $168 系边到都好,水牛城鸡翼基本上系小妹必点嘅小食,而呢到既水牛城有西芹做配菜好吸引!食鸡翼又有啲菜类食物食吓,呢个设计好好!而鸡翼皮脆脆地,酱汁整得辣好吊人口瘾同好开胃!数量都好多5个完全够食2. 牧羊人批 $218 虽然佢话系批,但其实佢系一道小食入面有牛肉、甘荀、青豆、洋葱,配上磨菇肉汁同薯蓉~薯蓉好饱肚,牛肉唔会好痴牙,加上酱汁唔系好咸,食薯蓉嘅时候淋小小汁上面,成个姐合好match! 赞!3. 鸡肉蒜香柠檬忌廉意大利幼面 $186 极足料!有好多鸡肉,酱汁岩岩好唔会好多亦唔会好小,而且意粉好吸柠檬酱汁
我地一枱5个人坐圆枱,入面环境好静好舒服,灯光好浪漫🌹
菜式选择极多!见到样样都木想食好吸引好难简
最后叫咗4道菜
一开始会有啲面包食,有2款味道,好软熟好好食!
1. 水牛城香辣鸡翼 $168
2. 牧羊人批 $218
虽然佢话系批,但其实佢系一道小食
入面有牛肉、甘荀、青豆、洋葱,配上磨菇肉汁同薯蓉~
3. 鸡肉蒜香柠檬忌廉意大利幼面 $186
极足料!有好多鸡肉,酱汁岩岩好唔会好多亦唔会好小,而且意粉好吸柠檬酱汁,蒜香方面食落去唔系话好蒜好蒜!呢点已经值得一赞!大大份睇同食都好满足!
4. 乜都有薄饼 $178
入面有辣肉肠、意式肉肠、灯笼椒、洋葱、蘑菇,配上芝士同番茄酱,批唔算厚,但好足料好脆!中间芝士焗得岩岩好,唔会食到周围都系
5个人食真系好饱!
另外叫咗件蛋糕🍰同朋友庆祝生日,服务员好配合我地,仲教我地亦唔介意我地唱生日歌同朋友庆祝生日!成个惊喜做得好好~
不过小妹今次就无试蛋糕,因为4道菜已经好饱好饱,下次黎一定要叫个黎食呀!