2017-09-04
星期六同一大班friend 到元朗YOHO MALL 食饭,见呢间$300/ person 就可以有前菜任食再加一份主菜咁抵!当然即刻入去食啦!当日仲岩岩撞正餐厅既anniversary 仲免费送一含酒精饮品!一坐底即刻去bar 枱到拎野食😋款式都几多,最惊喜系有蟹脚!虾肉同青口爽口而且无咩冰鲜味👍🏻要比赞!前菜仲有芝士,cold cut食,仲有墨西哥玉米片食。沙律吧既种类多元化,有唔同选择,当中最欣赏系香桃鸡肉沙律!桃味香而且食落口好juicy!!仲有黑醋西瓜都👍🏻👍🏻👍🏻沙律菜新鲜,唔会黄晒,车厘茄沙律鲜甜仲大大粒除左沙律,餐厅仲提供烧牛肉同烟三文鱼冷盘,无限refill, refill 速度快!主菜仲一d都唔马虎!烧鸡肉质嫩,唔会鞋,外皮仲脆,配菜既薯条新鲜炸起仲有见到薯皮系面,好香脆!烧羊扒叫左半成熟,切开中间刚刚好!食落中唔会咬唔开,食落口有小小羊膻味但又唔会过份浓令人反感,配菜西班牙饭粒粒有咬口,仲有好香既烧粟米味😋多宝鱼好滑而且无烧到d鱼肉好干,条肉好大份!足够2人分黎食!最后一道龙虾,虾,蟹汤饭系我最欣赏既一道菜!汤底有浓郁既海鲜汤,而每饭粒都吸入晒海鲜汤味,每一啖都系
前菜仲有芝士,cold cut食,仲有墨西哥玉米片食。
主菜仲一d都唔马虎! 烧鸡肉质嫩,唔会鞋,外皮仲脆,配菜既薯条新鲜炸起仲有见到薯皮系面,好香脆! 烧羊扒叫左半成熟,切开中间刚刚好!食落中唔会咬唔开,食落口有小小羊膻味但又唔会过份浓令人反感,配菜西班牙饭粒粒有咬口,仲有好香既烧粟米味😋
最后一道龙虾,虾,蟹汤饭系我最欣赏既一道菜!汤底有浓郁既海鲜汤,而每饭粒都吸入晒海鲜汤味,每一啖都系精华!最后一粒汤都无剩😋😋
整体我同朋友都好满意!性价比高,下次一定会再返黎食!服务态度好,职员有礼貌而且换碟速度快!好满意