2018-11-08
入正题喇 今日中午 大约一点钟左右啦 见到排到好长龙 一于自己排埋一份 不过 都要等咗20分钟先入到去 首先坐低 自助点餐机 即系自己落单 好啦 今天 午餐 不想食饭的我 点咗 两只蛋挞 1个餐蛋治一杯冻奶茶 攞起部手机 突然好有兴趣咁㩒入咗openrice 睇一睇 葵芳呢间文华冰厅 😁😁😁连锁 店 反应…… 咁啲评语有好有唔好啦 其中一篇讲( 多士 发霉)都畀客人食😓😓😓 喺我啱啱买咗件三文治会唔会 濑嘢 㗎 🤤🤤🤤🤤蛋挞到咗 想攞支叉 嚟食, 哗啲叉咁污糟嘅 好多积未抹干净 在望一望摆餐具个 拉柜桶 实在 太多尘喇 唔紧要啦我用手食都得嘅 …… 冻奶茶又嚟埋啦 竟然个 著住白色衫 几大只 嘅四眼 仔🤓🤓漏咗畀饮管, 算啦食都系食个名啫 依家要求唔可以咁多㗎喇 下次等我心情好啲先嚟啦
入正题喇
竟然个 著住白色衫 几大只 嘅四眼 仔🤓🤓