2020-10-21
朋友生日要拣蛋糕都系其中一个烦恼,平时拣开都系𠮶几间连锁大集团,啲款来来去去都系𠮶啲所以今次特登试吓依间twinkle夹蛋糕.价钱唔系贵,但系款式超多,劲靓🤩你都见佢同天仁茗茶联承,出咗个天仁阿萨姆红茶配黑糖寒天麻薯蛋糕🎂我本身系天仁茗茶嘅忠实fans,一见到开心到癫咗,即刻买来食🤟🏻😂呢度嘅蛋糕好足磅,超级大个,买来同屋企人六个一齐食,一食落去同佢个名一样,真系惊为天人!.超超超超超级香嘅红茶🤩平时食嘅蛋糕全部都系cream好油腻,但依个唔会,每一啖都有好浓好香嘅茶味,而且好滑,但同时间味道好清淡,一定唔会好heavy里边仲有珍珠、寒天、麻薯,咬落去弹下弹下😚$368嘅价钱完全系超值,因为真系有茶嘅味道,天人嘅蛋糕果然唔会令我失望.第一次食依间已经好惊喜,我觉得我会keep住食,真心觉得好正,冇呃你(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
所以今次特登试吓依间twinkle夹蛋糕
价钱唔系贵,但系款式超多,劲靓🤩
超超超超超级香嘅红茶🤩
里边仲有珍珠、寒天、麻薯,咬落去弹下弹下😚