2021-06-23 331 浏览
惊艳😳巴斯克芝士蛋糕😳小编之前都有介绍呢间曲奇~劲大块 足料 烟un , 但就比较甜 所以要配返杯热茶享用🥳 经过见到佢有个类似芝士蛋糕既物体.. 有张纸包住..就好似现时流行个款芝士蛋糕?!心谂...冇理由系芝士蛋糕既🤣走埋去问下店员🤓原来真系巴斯克芝士蛋糕 仲要佢既地曲奇做底🍪咁特别既 当然要买黎试试啦~首先 店员包装好 一接过手... 好重手😳打开已经闻到阵阵芝士味...切开佢..中间系软心既芝士.. (小编不是芝士控都觉得好食)每一啖都系芝士, 但又唔会好漏🙀 但就建议佢个曲奇底可以做厚少少, 因为软心芝士既关系, 曲奇湿左, 唔太食得出曲奇🍪整体超惊艳!!!! 真系好好食!!! 真系估唔到曲奇店卖埋巴斯克芝士蛋糕仲要咁好食😳值得一试✨🍰 $60📌Cookie DPT @cookie.dpt 📍尖沙咀广东道3-27号海港城海洋中心3楼Kiosk 9📍铜锣湾希慎道33号利园一期2楼204号舖
惊艳😳巴斯克芝士蛋糕😳
小编之前都有介绍呢间曲奇~
心谂...冇理由系芝士蛋糕既🤣
咁特别既 当然要买黎试试啦~
首先 店员包装好 一接过手... 好重手😳
打开已经闻到阵阵芝士味...
值得一试✨
🍰 $60