2023-02-18 612 浏览
之前食过一次下午茶, 都抵食. 今晚(2/17)约朋友VWalk因为就大家返屋企, 睇晒餐厅都系想拣返呢间, 因为抵同唔使等位.阿哥谂住俾卡位我, 但我见系最入, 唔想要, 阿姐冇唔耐烦.未决定到第2个餐, 所以先落定个猪手order, 阿姐冇因为落一个餐而黑面, 系语气掘啲(可以跟script,有得执), 但冇传闻中讲嘅咁差态度.嘢食都有presentation, 食材以呢个价位嚟讲好有诚意. 味道都唔差, 好食过有一次约朋友返工附近(中环)啲餐厅.阿姐会主动嚟加水, 如果佢细心啲会仲好, 因为我部电话喺杯隔离. 下次唔小心整到其他人部电话就大wok.然后揾阿哥帮我地影相, 好好人地走晒位又转晒方向, 几惊佢整到第2台客, 我地唔好意思XD耐冇见所以倾咗好耐, 加埋解剖只猪手用咗好多时间(冇问到可摸以起埋肉添)XD走剩2台客, 我地仲未食得晒(2个dinner set, 猪手好大件), 阿哥埋嚟讲返句想收咗俾洗碗阿姐洗咗先收我地啲嘢, 仲坚持换2杯热水俾我地.我地9点半(唔知有冇阻人收工)最后一台走, 都提我地带齐嘢.惊讶位系竟然咁有耐心service㖞! 加1俾得gur(劲多冇se
惊讶位系竟然咁有耐心service㖞! 加1俾得gur(劲多冇service但系都系要加1).

我地仲估可能之前啲食评讲得太差所以改善咗XD
如果系的话, 希望老板都睇到呢篇, 加油~