2020-01-16 9947 浏览
难得今日放假梗系要系屋企附近chill 下听讲观塘果一间the stadium 好出名所以就决定去食个午餐。呢度嘅地理位置相当之方便即系距离地铁站5分钟嘅路程佢位于工厂区嘅附近。一出lift就见到一部足球机系免费比客人玩嘅非常之有趣餐厅入边地方非常之课堂有好多嘅电视机喺度播紧唔同嘅体育赛事同埋节目,已入面亦都有埞标,桌球枱等等适合一大班朋友黎玩下,以大量关于体育嘅装修设计做主题所以呢度嘅环境俾人感觉非常之sporty 岩哂打卡!钟意饮酒嘅朋友绝对可以喺呢度叫到各式各样唔同嘅酒 可以摸下酒杯底食下薯片睇吓电视节目咁今日晏昼我就叫咗一份烧春鸡加咗一份沙律沙律菜非常之新鲜而且配上酱汁好开胃呢一道系辣香草烧春鸡沙律菜系火箭菜配上酸酸甜甜嘅酱汁又系好开胃令我吃过不停烧春鸡一上碟嘅时候非常之香,简直叫人口水直流,烤焗时间岩岩好, 保持到肉汁嘅鲜味同埋juicy 得很 调味亦都系非常之好唔会过重调味.至于配角薯条亦都不错,金黄香脆最后再配上一杯嘢饮,我就只系拣最普通嘅热柠水haha
难得今日放假梗系要系屋企附近chill 下

咁今日晏昼我就叫咗一份烧春鸡加咗一份沙律

沙律菜非常之新鲜而且配上酱汁好开胃

呢一道系辣香草烧春鸡

沙律菜系火箭菜配上酸酸甜甜嘅酱汁又系好开胃令我吃过不停

最后再配上一杯嘢饮,我就只系拣最普通嘅热柠水haha