2021-08-16 875 浏览
场地干净,加埋间房又大,一入去就感觉到好高尚。再者,员工态度都好亲切同热心,俾人一种很舒服嘅感觉。我同朋友一致都想食牛扒,所以我地点左 Steakcation set。10 oz 的 Rib Eye Steak,外观看似不大,但实际上系一片好厚肉嘅扒。扒嘅旁边睇得出少许血红色。未用刀切入去,已经可以睇得出非常 Juicy ,系一块拥有非常浓香肉味嘅靓牛扒,只系用左盐黎做调味,令我食到系纯正嘅牛肉味道。此外,牛扒肉质嫩滑,但吃起来又有少少肌肉感。系味道上同肉质感觉上,系值得令人称赞。喜欢牛嘅我地简直系欢喜万分,又香又大块,入口又滑,非常好。个set仲包任食薯条,啲薯条仲要系即炸起,热、香、脆,牛排配搭薯条香脆可口,分数当然系加倍啦。再加 free flow drinks package,饮饱食醉,成个set性价比极高。