2022-09-18 122 浏览
周末1830前到,要等位,前面有两枱walk-in客,等咗大概20分钟。试咗慢煮封门柳乌冬食物上枱唔热,只可以算系暖,味道普通,少少失望,除咗牛肉,其他份量都少。柚子紫薯青苹果沙律味道唔系好夹。朋友加咗汽水,佢话唔冻😂然后到环境。张枱好笠,唔知系潮湿定系咩,黏住左我包纸巾😂。店面好细,坐近门口走廊位。入面嘅客人要走嘅时候,要起身让位,然后再比店员入去执枱,再比新嘅客人入去,成个过程我企咗喺度差唔多5分钟。道门开住,街上嘅风吹晒入嚟,枱上面嘅食物喺度铺尘。虽然店员态度ok, 有讲唔好意思,但体验真系极差。然后间铺真系好热,完全感觉唔到有冷气。空气又湿又热,有暖风🫠🫠🫠终于明白点解间铺咁细,但等位等得唔耐。因为真系太热又唔好坐,如果唔系枱上面仲有食物,我唔会想继续坐喺度😂😂公道啲讲,食物卖相系唔错,店内装修日本木系,适合打卡。但我就真系不了,觉得同一价钱,可以食啲质素更好,环境更舒适同有「真」冷气嘅餐厅👋🏻

试咗慢煮封门柳乌冬
柚子紫薯青苹果沙律味道唔系好夹。
朋友加咗汽水,佢话唔冻😂

然后到环境。张枱好笠,唔知系潮湿定系咩,黏住左我包纸巾😂。

公道啲讲,食物卖相系唔错,店内装修日本木系,适合打卡。