============== 𝐹𝑜𝑜𝒹 𝐿𝒾𝓈𝓉·• Experience Set x2 $2,488/each💸 $5,473.6 (10% charges)-好幸运一星期前whatsapp book咁啱有available slot🥹可以庆祝anniversay ✌🏽-系乡下妹人生食过最贵嘅一餐 不过成个体验﹑服务同埋食物种类 & quality 都好值得✨因为唔系成日食高级菜 所以以下系不专业食评🫢-一开头未拣set已经会送3款鱼子细小品 (虽然知道价钱系包埋哈哈)第一次食咁大啖鱼子酱 好高级的味道😬🧡蚬肉个汁同牛肉他他都好惹味!-我哋拣咗贵啲嘅experience set心谂难得试米芝莲一星 差几百蚊要食最好的🤭总括嚟讲有几道菜都会觉得个汁会盖过本身食材嘅鲜味但idea wise 所有菜式都好有心思 食材亦好新鲜🥬🥩🐟 连粒青豆都爽脆啲~-出式嘅部份系面包﹑金木鲷﹑A4和牛!食完冷盘之后会有面包环节🍞有3款面包配infused咗唔同食材嘅牛油同埋千年橄榄树提炼嘅橄榄油🫒牛油有海盐﹑蘑菇﹑番茄味,橄榄油好香醇,配埋噂皮脆内软嘅面包好出色🥹 (我哋食咗咁多嘢仲添咗一盘面包)-乳酪黄

============== 𝐹𝑜𝑜𝒹 𝐿𝒾𝓈𝓉
💸 $5,473.6 (10% charges)
可以庆祝anniversay ✌🏽
因为唔系成日食高级菜 所以以下系不专业食评🫢

第一次食咁大啖鱼子酱 好高级的味道😬🧡
蚬肉个汁同牛肉他他都好惹味!
我哋拣咗贵啲嘅experience set
心谂难得试米芝莲一星 差几百蚊要食最好的🤭
总括嚟讲有几道菜都会觉得个汁会盖过本身食材嘅鲜味

出式嘅部份系面包﹑金木鲷﹑A4和牛!
食完冷盘之后会有面包环节🍞

乳酪黄酒金木鲷又系好出色~
个汁有黄酒香但冇平时黄酒果种浓烈感 仲带点芝士乳酪嘅creamy味道同texture
配合本身唔系好重味但香口嘅金木鲷就好夹🥰

A4澳洲和火+酿咗好多配料嘅红椒🌶️
个红椒好有惊喜🤣
和牛个皮烧好脆好簿薄 配埋个南瓜酱汁同埋红椒一齐食好有层次🧡

最后甜品环节都有3个session 你话点会唔worth the price🫣
2022-06-02
庆祝纪念