2018-11-13 3826 浏览
任饮任食自助十重蒸海鲜 + 黄金粥底边炉(Yahoo 团购每位$188)Yahoo会员尊享十重鲜包括:鲍鱼1只、肉蟹/膏蟹半只、海虾1份、石班1份、元贝1只、沙白1份、虫草花蒸鸡1份、安格斯牛1份、黄鳝片1份、鲩鱼片1份呢十鲜整体都算唔错,都新鲜嘅,特别系𠮶只蟹,真系成块面咁大,肉质厚实,唔错!食晒呢堆其实都已经饱饱地,但出面仲有好多打边炉料(不过比佢团购写嘅少好多好多,唔知系要叫伙记拎定真系无),值得一提系佢鱼虾蟹都系任拎架!!仲意食海鲜可以疯狂拎疯狂食(我哋就疯狂拎蟹)!不过出面拎嘅质素比头先𠮶d就差好多啦,我哋开到一只蟹钳入面d肉已经霉到变蓉......质素真系比较参差,睇大家好唔好彩啦~另外汽水任饮,但就得4款,系传统玻璃樽𠮶d汽水,我哋几个对饮品无咩要求,所以都无咩comment,有得饮就饮呢到始终系街市,环境一定无咁好架啦!地面湿,又有好多一只二只飞黎飞去,d麻乜佬讲野又大大声,但街市文化系咁架啦,系一种体验黎嘅~而且呢到嘅伙记都好有礼貌(但重点要识分边个系伙记),系咁帮手执碟,又同我哋讲d海鲜要蒸几耐,见我哋开蟹开唔到仲帮我哋手,呢d咪人情味啰~
任饮任食自助十重蒸海鲜 + 黄金粥底边炉
(Yahoo 团购每位$188)
Yahoo会员尊享十重鲜包括: