2020-04-12 299 浏览
名牌台湾cafe,从上年开店到宜家,一直维持高人气韩式辣酱烤鸡三文治($98)用鸡腿肉所以唔会干,辣酱微辣,面包松软,有少少牛油喺面(不过如果面包可以烘热d会好d),荷包蛋好加分,令面包唔干,反而我觉得伴碟嘅salad几好,dressing都系走韩风路线,应该系柚子dressing,少少辣干贝公主意粉($98) 大大碟😻😻😻白汁底+黑松露酱,黑松露味唔算好浓,唔会抢左带子d鲜味,带子煎得好好,香口,面有少少㶶,但仲系半生熟特制鸡中翼 ($88)鸡翼炸得好香脆,配埋个辣mayonese,好香口!我一个人差唔多食左大半碟😅😅,推介👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻salad dressing同烤鸡三文治一样,真系好钟意个dressing😝😝Latte - set lunch 加$10特别钟意餐厅环境,座得好舒服,够宽敞
名牌台湾cafe,从上年开店到宜家,一直维持高人气

韩式辣酱烤鸡三文治($98)
韩式辣酱烤鸡三文治

干贝公主意粉($98)
干贝公主意粉

特制鸡中翼 ($88)
特制鸡中翼

Latte - set lunch 加$10
Latte

特别钟意餐厅环境,座得好舒服,够宽敞
韩式辣酱烤鸡三文治
干贝公主意粉