2022-09-27 27 浏览
Foodie朋友介绍喺尖沙咀有间川菜食物品质好高💯,叫做厨十三老坛酸菜鱼。朋友特别推介我食佢哋嘅小菜,仲帮我同老公book埋位添,好彩有佢帮手咋💕,如果唔系就大排长龙,有排等啦😳令人流晒口水嘅「麻辣猪耳仔」🐷麻辣味道好出色👍🏻👍🏻,猪耳仔咬落好爽口,麻辣味道令到人好醒神,老公好想外卖一盒返屋企送酒😂肉质松软嘅「棒棒鸡」🐔鸡肉好松软滑溜😋,食落除咗有麻辣味外,仲有啲好香脆嘅花生、芝麻同埋好清新嘅芫荽😍口感烟韧嘅「伤心凉粉」🖱凉粉配埋酱料酸辣得嚟好开胃惹味,加上佢嘅质感烟韧又滑捋捋,系消暑良品呀😚爽口弹牙嘅「麻辣牛展」🐮麻辣牛展正呀💯,好钟意食麻辣既老公抢住食左大半牒,搞到我都唔敢再影相😅牛展好爽口,咬落弹牙,既有麻辣味,又有牛肉既味道,好好味呀👍🏻👍🏻多得朋友介绍同book位,难得食到咁高质既川菜🤩,已经book定下星期一家人食酸菜鱼🥰

令人流晒口水嘅「麻辣猪耳仔」🐷

肉质松软嘅「棒棒鸡」🐔