2013-05-14 1200 浏览
朋友选址 , 但都BOOK 到好夜, 8:15PM其实去到约7成满, 都可以不用BOOK 位当然当中大部份系鬼声鬼气餐前小食系一碟萝卜丝, 味道不得出 无锡脆鳝 : 好脆好似食CHIP 咁 , 我唔知脆鳝是否真的这样,感觉似鱼皮, 同时酱汁很浓 , 食多几条会腻小笼包 ($5X) : 的确唔错, 皮薄但不易穿, 汤又不会过油~ 一食再食稻草腩肉 ($30) : 系一小件, 我地3个人叫左一件, 入口即溶....不过味道有点似曾相识 , 纹猪腩肉? 定元蹄?麻酱鸡丝粉皮 ($5X): 都几细份 , 味道正常, 无咩惊喜海鲜窝巴 ($1XX) : 先讲个献稀得很...同埋当同窝巴一同食, 有一朕怪怪"罗罗"的味道....食了一口就不想食了,窝巴有6块红烧狮子头 : 味道正常, 无咩惊喜 炒年糕 ($125) : 酱油重了少少, 年糕软硬适中, 都系妈妈煮的好食 一共食 : $6XX
朋友选址 , 但都BOOK 到好夜, 8:15PM
其实去到约7成满, 都可以不用BOOK 位
当然当中大部份系鬼声鬼气

餐前小食系一碟萝卜丝, 味道不得出

海鲜窝巴 ($1XX) :
红烧狮子头 : 味道正常, 无咩惊喜

一共食 : $6XX
2013-05-05