2024-12-10 0 浏览
去开荃湾,去试左依间朋友力推既餐厅烧烤堂🍢 佢日式、韩式、港式、川式类型通通都有,仲有唔少自家创作既串烧,佢地既自家创作仲令我觉得出色👍🏻🤩 由其个豚肉节瓜波板糖,直头因为佢想返去encore😂😂 啲野好食价钱都唔贵,性价比高🩷🩷🩷 🍢鸡皮 脆卜卜食紧好香鸡味既薯片咁 🍢鸡皮墨鱼滑 鸡皮提升左墨鱼滑既香味 需要encore🐙 🍢厚切牛舌拖罗 串烧必点牛舌 香嫰juice 🐮 🍢浜烧日本活北寄贝 有我最钟意食嘅北寄贝 十分鲜味😋 🍢豚肉节瓜波板糖 豚肉同节瓜一层一层包住到黎烧,可以沾蛋汁食,一咬落口超级juice,真心好好食呀🤤🤤 🍢孜然烧蒜蓉茄子 妈妈又系大爱 十分惹味 🍢牛油烧粟米 带小朋友佢必须要点呢个😂 🍢盐烧鸡腿肉 依个我个仔都食左两串,除左粟米依个都系佢最爱 🍢蜜糖烧菠萝 食串烧识食必须要叫,食到咁上下食返啖菠萝,十分清新解腻 🍢明太子饭团 最后点左个经典烧饭团作结,必须要食呀😋

🍢鸡皮 脆卜卜食紧好香鸡味既薯片咁

🍢鸡皮墨鱼滑 鸡皮提升左墨鱼滑既香味 需要encore🐙

🍢厚切牛舌拖罗 串烧必点牛舌 香嫰juice 🐮

🍢浜烧日本活北寄贝 有我最钟意食嘅北寄贝 十分鲜味😋

🍢孜然烧蒜蓉茄子 妈妈又系大爱 十分惹味

🍢牛油烧粟米 带小朋友佢必须要点呢个😂

🍢盐烧鸡腿肉 依个我个仔都食左两串,除左粟米依个都系佢最爱

🍢明太子饭团 最后点左个经典烧饭团作结,必须要食呀😋

• 鸡皮墨鱼滑
  • 厚切盐烧牛舌拖罗