2023-12-10 116 浏览
天气凉凉地,最岩去打边炉!成日都见到牛摩嘅分店,今次终于同fd一齐食到😆我地系平日夜晚6:30黎食,唔洗点排,好快就入得!呢间分店都算大间,干净!有大枱可以坐,坐落舒服,唔惊无位放食物👍🏻我几钟意呢种日式火锅,够抵食🤤今次叫左上品牛肌腹自助放题,包括任食上品牛肌腹、豚肉、鸡肉、温泉蛋、牛摩饭、温泉蛋牛摩饭同埋自助区嘅各种野食野饮,真系超值嘅选择👍🏻 汤式底都有好多选择,我地拣左一个系关东风寿喜烧,一个博多美人骨胶原啫喱鸡白汤。个鸡白汤好得意,汤底够浓同养生👍🏻一开始叫左几碟肉,我最钟意系牛肉!牛肌腹切得岩岩好,脂肪分布够均匀!煮熟之后都保持住肉质嘅鲜嫩,够牛味👍🏻配埋自己调嘅酱汁好好味,食左好多碟🤤 除咗牛肉,仲有豚肉同鸡肉都唔错!豚肉嘅肉质鲜嫩,鸡肉切成一条条,方便入口👍🏻牛摩嘅自助放题区好吸引,有唔少选择😍有菜、丸、菇、豆腐、面、寿司、甜品同野饮拣!啲菜都新鲜,岩晒想食得健康啲嘅人👍🏻养生嘅我地一开始就渌左好多菜食,无咁易肥🤪我几钟意牛摩有好多野饮拣,例如汽水、果汁、茶等等,仲有沙冰机同咖啡机可以斟🥹临走前食埋个雪糕,大满足💯

牛摩嘅自助放题区好吸引,有唔少选择😍有菜、丸、菇、豆腐、面、寿司甜品同野饮拣!啲菜都新鲜,岩晒想食得健康啲嘅人👍🏻养生嘅我地一开始就渌左好多菜食,无咁易肥🤪

临走前食埋个雪糕,大满足💯
冷盆
沙冰