2022-06-29
系CWB睇完医生睇下mee揾食,睇到呢间之前有试过都唔错既台式便当囍筷,咁就行埋过去再帮衬啦💛系OR落单自取部分选择有优惠,我就拣咗古早味鸡丝卤肉饭便当,又加咗一份咸水鸡时蔬+14,包一份纸包饮品😋有保温袋拎返屋企都系热既,打开见到满满鸡丝卤肉加配菜食欲即刻up up😍鸡丝完全系鸡脾肉切片,适当调味好爽滑,卤肉本身我都有少少担心会唔会好油(因为啲肥肉好似都唔少咁)但食落完全无觉得油腻同埋都几腍几入味,不过个人觉得卤肉份量再多少少就更好🙈配菜亦都全部好好食,咸淡刚好又唔油,我好钟意个豆腐!搭配既日本珍珠米饭都软硬适中有饭香,系我钟意既口感😉咸水鸡时蔬作为小食量亦都慷慨,沉甸甸?一盒🥹都系用鸡脾肉整,配高丽菜胡萝卜同菇,感觉好健康清爽,想食多啲菜又唔想斋食菜呢个就系最啱啦😋古早味鸡丝卤肉饭便当 7.5/9咸水鸡时蔬 7.5/9OVERALL 7.5/9下次想试下个台南葱烧煨排骨💛
古早味鸡丝卤肉饭便当 7.5/9
咸水鸡时蔬 7.5/9