餐厅: 囍雲軒 (The ONE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-02-05 3249 浏览
最近有啲开心事要庆祝吓 今晚就约咗两老食嚟咗呢间位于The ONE 嘅酒楼 食个晚饭☺️餐厅环境光猛 台与台之间都隔咗一定距离 坐落几舒服 拎到一袋二袋咁嚟食🙊 店员都好好服务 俾咗好多凳我地摆野 我地四个人就叫咗个四人餐 囍云四人前😗上汤开边波士顿龙虾伴伊面两大只龙虾 龙虾肉几结实 食落都几有鲜味 伊面有上汤嘅咸味同虾味 伊面份量都几多 所以都几饱肚🦞天山雪莲炖猪前赤功夫汤好特别嘅一道菜 未试过用紫砂茶壶斟汤出嚟饮 打开个壶盖仲有汤渣食㗎 汤都几清 绝对冇一层油🤭 不过要留意返个紫砂茶壶 初初上菜嘅时候都几热 要小心唔好辣亲烧汁翡翠炒斑球斑球炒得几香口 略嫌烧汁味道重得济 有少少冚咗斑球味🐟明炉鲜胡椒浸斑件胡椒味非常香 入面有腐竹 真系好吸味 斑件肉质都几嫩滑☺️西红柿鲜淮山浸菜苗呢个菜就比较清清淡淡 冇乜特别🥬脆皮烧乳鸽乳鸽热辣辣 好似啱啱烧起咁 一咬就有好多肉汁😍杯杯蛋白杏仁茶杏仁香味好浓郁 唔会好甜 为呢个套餐划上句号🤭呢个四人餐都真系几抵食 最钟意佢嘅龙虾 质素几好 又大只又鲜味

1947 浏览

烧汁翡翠炒斑球