2022-06-22 42 浏览
今次专登揾咗间好抵食嘅炸鸡放题~~呢间Sodam Chicken系韩国都几出名‼ 有炸鸡有焗鸡,仲有唔同口味✨真系好多选择🤩🤩🤩 我地拣咗炸鸡+焗鸡+Pizza+小食放题都系$168 ‼ 饮品仲买一送一添💕 咁抵又可以试咁多韩国美食,正👍🏻🌟甜酸炸鸡甜酸口味真系几开胃‼️而且佢唔辣,就咁酸酸甜甜都几过瘾👍🏻🌟蜜糖芥末香葱炸鸡蜜糖芥茉一向都系我嘅至爱😆 呢款炸鸡嘅芥末味会比较出,钟意食辣嘅朋友唔好错过‼️🌟辣味炸鸡韩式嘅辣味系甜辣甜辣,系入门版嘅辣味🍗🌟 柠檬柚子炸鸡清新嘅柠檬及柚子+甜甜地嘅酱汁,酸甜酸甜嘅清新✨🌟黑糖炸鸡炸鸡上面加咗黑糖酱及票米片,食落去特别脆口💕黑糖唔会太甜,酱汁有微辣👍🏻系几好食😋🌟浓蒜炸鸡超香浓嘅蒜香味!钟意食蒜嘅人真系唔可以错过!佢用嘅算一啲都唔辣,反而带出咗啲炸鸡好香💕🌟双重芝士焗鸡有两款唔同嘅芝士粉😆 有啲似好出名𠮶款韩式芝士拉面🍜 正👍🏻🌟BBQ香辣焗鸡一入口嘅时候感觉甜甜地,慢慢佢嘅辣味会回上嚟✨系会令人上瘾嘅辣味👍🏻🌟 韩风紫菜焗鸡香浓嘅紫菜味真系好吸引😆 呢款有微辣,所以都几惹味~令人有种唔够喉嘅感觉😆 🌟蜜糖蒜香焗鸡焗鸡上面加咗粟米片~增加口感✨ 蒜

🌟甜酸炸鸡
甜酸口味真系几开胃‼️而且佢唔辣,就咁酸酸甜甜都几过瘾👍🏻
🌟蜜糖芥末香葱炸鸡
🌟辣味炸鸡
韩式嘅辣味系甜辣甜辣,系入门版嘅辣味🍗
🌟 柠檬柚子炸鸡
清新嘅柠檬及柚子+甜甜地嘅酱汁,酸甜酸甜嘅清新✨
🌟黑糖炸鸡
🌟浓蒜炸鸡
🌟双重芝士焗鸡
🌟BBQ香辣焗鸡
🌟 韩风紫菜焗鸡
🌟蜜糖蒜香焗鸡
焗鸡上面加咗粟米片~增加口感✨ 蒜香加埋蜜糖甜甜地嘅酱汁💕
🌟香草青柠炸鸡
青柠好清新+香草🌿感觉就系清爽嘅组合~

凉拌水冷面
酸酸地嘅冷面都几开胃,份量唔会太多,用嚟解辣就最啱👍🏻又唔会霸占左食炸鸡嘅胃😆

另外佢都有其他唔同嘅配菜~韩式酸萝卜及芝麻菠菜等等~有咁多选择感觉真系身处喺韩国🇰🇷

🍹饮品系买一送一~叫咗菊花蜜特饮,有汽版嘅菊花蜜,而且份量好多!劲大杯😆仲有渐变嘅红石榴柠檬梳打~

值得一赞系佢啲炸鸡及焗鸡都冇骨😆 大大啖食好爽😆炸鸡炸到外脆内嫩~焗鸡健康啲但都好脆~肉质好juicy👍🏻 不过好彩佢炸鸡同焗鸡嘅口味都唔同😆 所以可以试晒唔同种类,仲要每款鸡都有好多酱汁,质素唔错👍🏻其实佢仲有pizza 等小食,但两个人真系试唔晒😖 总括嚟讲,性价比真系超高‼️