麻辣什锦牛肉锅(小辣)哩个小锅好好,咩都有 D:娃娃菜、牛肉片、水饺、蚬、花技丸、菇、技竹、鸭血、大肠、青豆角,其中最难忘系米血糕,好特别,好好食,出面未食过,另外仲可以配 方便面 / 薯粉 / 粉丝 / 饭,我地拣左薯粉,快熟又入味,正!🥰古早花雕鸡卷配手工面好入味既花雕鸡,酒味适中,鸡件软滑,手工面弹牙有口感,好食!☺️麻辣鸭血好钟意佢个辣度岩岩好,欣赏佢上枱时系热辣辣,必食之选!😍古早起司芋泥肉松饼蛋饼皮够薄+少少脆身,好欣赏哩个口感,真系估唔到可以系香港食到哩种台湾既口味,有惊喜,入面包住芋泥、芝士、肉松,好好味,好味到要 encore 食多一碟。😋古早仙草三色芋圆甜度适中,唔会好甜,赞!芋头圆、番薯圆、紫薯圆都系烟烟韧韧,配仙草,整个组合都系恰到好处。(芋香)珍珠奶茶(少甜)弹牙的珍珠, 香浓芋香味, 唔算好甜红枣桂圆荼红枣够多,除左桂圆之外,仲有杞子同花,饮落好暖心。❤️期待下次再去。
麻辣什锦牛肉锅(小辣)

古早花雕鸡卷配手工面

麻辣鸭血
好钟意佢个辣度岩岩好,欣赏佢上枱时系热辣辣,必食之选!😍

古早起司芋泥肉松饼

古早仙草三色芋圆

(芋香)珍珠奶茶(少甜)
弹牙的珍珠, 香浓芋香味, 唔算好甜

红枣桂圆荼
红枣够多,除左桂圆之外,仲有杞子同花,饮落好暖心。❤️

期待下次再去。
2024-04-18