2018-10-22 96 浏览
同个同事去完TST 见完客去完Happy Hour 见有D 肚饿就一齐去埋食饭简简单单咁唔想谂就去左对面粤海酒店既千上食日本野其实我地唔留意又真系好难发现呢间野去到人小小 好岩倾下计我地2个叫左个和风蟹籽沙律味道OK 都唔会有咩特别好食同唔好食haha一个小小刺身Set好钟意食个牡丹虾 好见有粒粒籽的三文鱼唔系个D 薄薄既 当然唔可以同5星星既日本餐厅比较 但至少口感不错烧牛肋骨, 我觉得几好食 系有BBQ 既味道, 唔会太熟岩岩好特别推介一定要点个汁 个人觉得会更香加洲卷, 都系正正常常 个人钟意食沙律酱 如果沙律酱可以再多D 就岩哂我口味再叫多左个炒饭 (其实我地真系食唔哂, 但唔知点解就叫左喇)有D surprise 个炒饭系几香 饱都忍唔住食左碗 粒粒炒饭黎架叫左枝asaki (如果想饮Sake 既呢到都有得饮, 不错)再食埋个甜品ice-cream 就饱到又系捧住个肚走重有盒炒饭打包性价比高的一间餐厅
简简单单咁唔想谂就去左对面粤海酒店既千上食日本野

其实我地唔留意又真系好难发现呢间野