2011-02-12
哈 个TOPIC就讲到好玄 其实点解呢???为左准备高考既我 成日去中史图书馆温书成日都去食焕林的捞面 忽略左E间铺面不显眼的面包店其实,当你经过面口 通常都会被雪柜中的狗仔cake吸引到基于我最近坚系无咩钱 所以又系只试了一样野(唔好意思,读者唔好介意)(其实都唔知有无读者>.<)好啦 一望埋去 好特别的包装 畀到我既感觉系好特别好西式仲要好卫生因为每个包都已有一个袋装住了甘我就选择左E个价值7蚊的朱古力包p.s.后面有个垃圾桶系因为我当时已身处附近的7仔拍摄此相个样系唔系好平凡,什至好平庸呢???我当时都系甘谂:「个包又唔热,个样又甘...会唔会中伏呢?」一食落去,第一口都仲系失望紧但系第二口,我已经感觉到口中的朱古力。因为整包的过程,应该有用朱古力块,而包中有几多「片」下,所以食落去一定好好。佢自身味道的优越,再睇下面包C父的功力睇到啦^^入面系几软几有层次,7蚊可以食到一个甘有水准的包,绝对值得大家一试。总言:食过E间店所做的包,你会觉得真系唔失礼好有水准,比起大部份的面包铺的水准要高。7蚊,相信好难系出面买到甘好味的朱古力包,一个表面好平庸,但系内在显真章的包
为左准备高考既我 成日去中史图书馆温书
成日都去食焕林的捞面 忽略左E间铺面不显眼的面包店
其实,当你经过面口 通常都会被雪柜中的狗仔cake吸引到
因为每个包都已有一个袋装住了
甘我就选择左E个价值7蚊的朱古力包
个样系唔系好平凡,什至好平庸呢???
一食落去,第一口都仲系失望紧
佢自身味道的优越,再睇下面包C父的功力
总言:食过E间店所做的包,你会觉得真系唔失礼好有水准,比起大部份的面包铺的水准要高。7蚊,相信好难系出面买到甘好味的朱古力包,一个表面好平庸,但系内在显真章的包。胜,胜在功力同真才实料! GDGDGD