「麻雀虽小,五脏区全」来形容这餐厅实再适合不过。四月初时,又到了部门内的例行生日饭,一行十几人要揾地方book 台总是处处碰壁,简直世纪一大难题!今次有幸No boundary 肯接我地既booking,去到坐低时发现我地已接近包场店内前后大概也就4位职员左右,厨房也可以算是半open kitchen,企起身喺可以望到佢地做紧咩嘅 坐低之后马上就送上左这杯本以为喺清水,但佢既正体喺栗米汤 哈 与平常喝的比较杰身。睇Menu之后,过半既同事都嗌左All Day Breakfast,但我觉得份量实在太大,所以转战Sunny burger!☀️Burger 里的鸡排是先炸过的 皮脆而肉嫩配上鲜蔬与酱汁 真的👍🏼画龙点睛的当然是 Sunny side Egg! 十分加分我是大食女,所以份量对我来说岩岩好还有不得不提既喺佢地既餐具和上菜既dish都非常特别,令人感觉高尚(适合打卡kkkk一路食佢地都会followup 我地既用餐情况同意见,抵赞➖饮品方面,唔想加钱既话可以随餐附送果茶❕试了试比较少见且特别的奇异果茶,我要左热既,不过不失,的确有好明显嘅奇异果味! 但对于我个人preference
「麻雀虽小,五脏区全」来形容这餐厅实再适合不过。

坐低之后马上就送上左这杯

本以为喺清水,但佢既正体喺栗米汤 哈
与平常喝的比较杰身。

Sunny  Burger

Burger 里的鸡排是先炸过的 皮脆而肉嫩

配上鲜蔬与酱汁 真的👍🏼
画龙点睛的当然是 Sunny side Egg! 十分加分

我是大食女,所以份量对我来说岩岩好

一路食佢地都会followup 我地既用餐情况同意见,抵赞

饮品方面,唔想加钱既话可以随餐附送果茶❕试了试比较少见且特别的奇异果茶,我要左热既,不过不失,的确有好明显嘅奇异果味! 但对于我个人preference 嚟讲都喺甜左小小🙈

同事则加钱试左呢杯打卡饮料 男同事表示甜度比想像中稍甜 但可以接受

正打算埋单时,大概是老板吧! 仲我地每台送左1盘鸡翼
超级好食 大家都饿狼咁影唔切相 但多谢老板心意