2017-05-23 108 浏览
三个小女生胃口不大,但该食的还是要吃!前菜叫左个鸡肉caesar salad有惊喜!鸡肉好嫩口,好滑!而且个份量都大,三个人share岩岩好.天气热实在唔想饮热野就叫左杯smoothie,因为有选择就叫左rainbow😂 有strawberry, kiwi,berry...好水果呀!酸酸甜甜,不错不错!块包脆脆的,沾汤食岩岩好.然后又叫多个酸酸甜甜嘅野:蕃茄意大利粉!哩个就偏酸多啲啲嘅,咁岩我地都好中意食酸小小,就以我地就好中意!同埋上面真系好多蔬菜!好开胃呀哩个粉!重点来了!烤羊架扒!好羊味!可以再叫生一度,应该会更加好味!个酱汁唔会话太浓抢走晒羊个味!同埋佢地摆得好靓!😍我个人最中意个粉同哩个黑毛猪!虽然份量就唔系话非常大,但quality真系很好!好 易 切! 易 入 口! 同埋个羊同猪其实都有薯蓉,所以加埋系好满足嘅!
烤鸡凯萨沙律
三个小女生胃口不大,但该食的还是要吃!
前菜叫左个鸡肉caesar salad
Rainbow

块包脆脆的,沾汤食岩岩好.
杂菜蕃茄意大利粉

烤澳洲特级羊骨扒