2016-04-25 476 浏览
成日出油尖旺行到闷,今日转左黎行好耐无行过既奥海城. 一早谂好左食穴, 因为想食日本野, 但又唔想食元气. 一于试下我未试过既穴, 上网睇相都好似几好咁. 11点几左右, 人未算好多, 唔洗等就有位喇. 呢度既装修都几有心机, 凝造到日式既气氛餐牌都几多选择, 花多眼乱, 不过今日太想食寿司, 谂都唔洗谂就点左特上寿司御膳. 其中一个前菜系飞鱼子方块, 几特别, 一粒粒鱼子痴埋脆卜卜, 好弹牙之后就系海鲜蒸蛋, 好滑溜, 好好味之后就系主角寿司喇.拖罗真系好肥好肥, 入口即溶化!海胆都几正, 甜得黎无腥味又无药水味. 呢两样有少少令人喜出望外, 因为呢两种食材好少餐厅入得好. 三文鱼.帆立贝.甜虾都好鲜甜, 几好. 玉子系冻个只, 如果有热食简就好la 对今日既午餐都几满意, 有时试下新野都几好
成日出油尖旺行到闷,今日转左黎行好耐无行过既奥海城.

之后就系海鲜蒸蛋, 好滑溜, 好好味
之后就系主角寿司喇.
对今日既午餐都几满意, 有时试下新野都几好
2016-04-23