2019-09-05 717 浏览
应该系我用咗咁多年openrice 第一次打食评,本身系一个Carbonara迷,有时隐起去simplixxx lixx 食个过百蚊嘅都要解吓隐, 今日见有时间 行远d 去试吓新嘢 因为讲真 再贵嘅 Carbonara都食过 但好食同值得嘅冇几多个。一入门口 坐低 讲真个心系有小小怀疑嘅, 到到一阵碟至爱 Carbonara 黎到 再食第一啖.... 痴线 点解可以咁好食!!!! 够热够creamy, 料够,系 bacon 系唔太出色𠮶d 但留意番个价钱 讲真 simplixxx lixx d bacon 都唔系话出色得去边。。。 好开心咁食晒成碟,仲要系大大碟,心大心细奶茶定咖啡好最后叫咗杯冻咖啡,好浓 应该钟意饮咖啡嘅人系啱啱好 但其实我平时都唔系咖啡迷只系想扮吓嘢 XD, 下次一定嗌番奶茶唔好浪费杯嘢饮,或者下次试埋佢个肉眼扒~~食完出门口比钱忍唔住话比老板娘知真系好好食!!! 真心呢d价钱你食个大x乐肉酱意粉都唔包嘢饮 不过真心希望食店留意番 个风扇好快吹到个carbonara冻晒 由99分直插落70分,希望留一留意更好希望小店可以一直一直做落去 以解我carbonara之苦

Carbonara

希望小店可以一直一直做落去 以解我carbonara之苦