2018-08-07
今日太忙碌,中途喺金钟地铁站嘅时候,发现左呢间食品铺~因为太赶时间,冇时间坐低,所以决定帮衬佢试一试佢净系三文治已经好多选择,沙律,营养杯,芝士蛋糕,乳酪同面包等都有,真系好多选择,花多眼乱!我就贪方便,同快捷,所以拣咗三文治!不过三文治都睇咗好耐,因为真系太多味道!我为咗安全起见,拣咗招牌既特级公司三文治 净系睇材料都好似好丰富咁,我贪佢有超级多菜,又有蕃茄,睇落好健康,所以就拣咗~ 仔细睇,原来仲有烟肉,鸡肉同蛋黄酱味道方面,估唔到咁好食,虽然佢剩系得一份,但系已经觉得几饱,用麦皮包,配合材料,竟然觉得好好味,唔会觉得好干~ 生菜好新鲜,加上蛋黄酱同烟肉,呢个配搭好有惊喜 意想不到咁夹,会想食完再食 价钱方面,虽然就贵左少少,但系好值得间唔中食下都算系奖励自己
我为咗安全起见,拣咗招牌既特级公司三文治