2022-07-24 18 浏览
观塘工厦真系有好多好野食(。・ω・。)ノ 前几日就同朋友去咗呢间良心小店食,佢主打刺身海鲜丼饭,除咗丼饭仲有寿司、卷物、小食等等٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 🐟渔吉特选丼 $188想咩都试下嘅我就拣咗呢个有齐三文鱼、油甘鱼、帆立贝、鳗鱼、海胆、三文鱼籽、樱花鱿鱼、火炙左口鱼边、赤虾嘅渔吉特选丼 😋 款款刺身都好厚切,最钟意佢嘅油甘鱼同帆立贝,油甘鱼肉质鲜甜(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 牡丹虾好大只,好钟意佢黏稠嘅口感。呢个价钱好抵食♪(´ε` )🦀蟹王丼 $228另外呢款蟹王丼都好推荐(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 有松叶蟹肉、三文鱼籽同海胆 ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 松叶蟹肉有成大半碗😍😍 蟹肉够晒鲜甜,海胆好鲜甜完全唔腥 ♪(´ε` ) 三文鱼籽好重海水味,捞埋饭食一流😆 另外佢嘅自家制玉子都好好味,大家一定要试下😋

🐟渔吉特选丼 $188

🦀蟹王丼 $228