2024-10-12
做gym之前一个人食咗个大dinner🤣🤣呢间听讲好full,好彩book到位食,食完都明点解会咁full😍👍🏻伊比利亚火腿忌廉薯饼 $48呢款薯饼外脆内软,伊比利亚火腿+蟹肉既香浓味加埋薯饼既creamy ,口感丰富有层次感🫰明太子忌廉烟肉菠菜大虾意粉 $148首先个份量多到我都有啲惊讶😳 味道亦都好值得encore,忌廉酱汁好Creamy,包裹住每一条意粉,配埋烟肉菠菜,令到味道好出色🤤 虾肉弹牙,明太子口感👍🏻 有惊喜!焙茶提拉米苏 $68好食!估唔到焙茶加咖啡既配搭都唔错!有tiramisu本身味道之余,再加左焙茶既茶香味,感觉好新鲜😍 Tiramisu甜度适中,口感轻盈同creamy,仲有士多啤梨同红豆点缀,唔会过于腻口😋Yuzu sunshine $65柚子既酸甜加上梳打俾人好清爽既感觉,饮品颜色似太阳,好有能量既感觉😚小店座位唔算多,几full booking,有限时,记得早少少book定☺️ 依家openrice订座星期二至五12:00-17:00,全单单点餐牌85折 (记得lunch set除外),唔确定记得落餐前问清楚店员👍🏻结论🫰食物味道出色!🫰环境舒服🫰店员友善有
伊比利亚火腿忌廉薯饼 $48
明太子忌廉烟肉菠菜大虾意粉 $148
焙茶提拉米苏 $68
Yuzu sunshine $65
结论
🫰食物味道出色!
🫰环境舒服
🫰店员友善
有限时
好味度:9.5/10
回头度:9.5/10
🎡餐厅资料
餐厅名称:2 Soon Cafe
餐厅地址:太子西洋菜北街324号地舖
营业时间:星期二至四及星期日 12:00-22:00 星期五至六 12:00-22:30 星期一休息