2024-08-17
今晚嚟到位于旺角的「八幡屋涮涮锅」,一间出名嘅火锅放题任食餐厅, 就见到各式各样嘅海鲜同和牛,令人食指大动。 真系好期待今晚嘅火锅!👾「八幡屋涮涮锅」嘅火锅之盛宴C3套餐超值得!150分钟内就可以尽享各款高质海鲜同和牛! 首先锅底嘅寿喜烧汤底, 🎃浓郁嘅汤味加上微甜,正好中和火锅里头嘅各种味道。 本身食寿喜烧 汤底就已经好有日本嘅风味,而且呢一度嘅食材非常之新鲜,唔需要用一啲好浓味嘅汤底去做调 味都已经非常之满足。!同样好味嘅仲有它们嘅澳洲M5和牛,丰满有肉质, 而且呢度牛肉全部都系任食,食得出呢度嘅 牛肉系非常之有质素,入口即溶嘅感觉,加埋寿喜烧汤底嘅甜味,仲有牛肉嘅味道,口感层次有 另一个升华!!仲有一大堆小食拼盘,包括酥脆嘅炸馒头、弹牙嘅章鱼小丸子、美味嘅网烧春卷,还有口感独特 嘅炸虾三文治、香滑嘅炸芋丸同炸手指鱼,所有嘅小食都能够满足你嘅味蕾! 而且全部都系任食 ,可以喺食火锅嘅餐厅仲可以食到咁多唔同款式嘅小食,喺香港地真系好少见「八幡屋涮涮锅」嘅 火锅丰富得真系一试难忘,啤酒汽水häagen-Dazs雪糕都可以任饮任食!我会介绍比所有热爱火 锅嘅朋友嚟试试!食完饱得满满,肚子
仲有一大堆小食拼盘,包括酥脆嘅炸馒头、弹牙嘅章鱼小丸子、美味嘅网烧春卷,还有口感独特 嘅炸虾三文治、香滑嘅炸芋丸同炸手指鱼,所有嘅小食都能够满足你嘅味蕾! 而且全部都系任食 ,可以喺食火锅嘅餐厅仲可以食到咁多唔同款式嘅小食,喺香港地真系好少见「八幡屋涮涮锅」嘅 火锅丰富得真系一试难忘,啤酒汽水häagen-Dazs雪糕都可以任饮任食!我会介绍比所有热爱火 锅嘅朋友嚟试试!食完饱得满满,肚子满满,今晚真系好满足👍