2020-02-22
另一半至爱放题,钟意咩都试,上至刺身,下至炸物,一打开本Menu已经眼花撩乱,未食已经开心,价钱来讲系铜锣湾区绝对值得试,预先订咗枱所以唔使等位直接入座🥳一嚟梗系要order海胆同蟹肉蟹膏手卷啦,佢地绝对系回本必食,海胆非常足量而且新鲜,够冻系非常重要,小巧得黎有内涵🤫刺身拼盘又系唔少得嘅必点项目,三文鱼、甜虾、帆立贝、北寄贝、螺肉等,一连嗌咗两round,上菜快,同样地每盘都好够冻,食材又好新鲜👍🏻熟食一样有惊喜!尤其系烧羊架,烧得好香啖啖肉,晤会死咸,即叫即制热辣辣上枱,调味亦啱啱好。盐烧鲭鱼调味再加上香烤,味道拿捏very good,加埋柠檬汁冇得输!另一个必点就系韩式辣蚬汤,本身都冇乜大期望,点知一上枱见到粒粒蚬肉非常饱满,个汤带有少少微辣嘅泡菜味,辣得非常过瘾,蚬肉亦都新鲜大只,所以我哋叫咗两次😏串烧~贪心嘅我哋梗系猪牛鸡各一啦!我自己就比较钟意鸡肉,冇雪味亦都唔会太咸,调味同酱汁对于咖喱来讲系尤其重要!仲有另一惊喜位,有齐两大品牌嘅雪糕🍦哈根达斯同movenpicks,有诚意!喺铜锣湾呢个地方,本身要揾食都已经唔系平,食放题就一次过可以满足晒两个人嘅愿望。满屋嘅食物种类繁多
喺铜锣湾呢个地方,本身要揾食都已经唔系平,食放题就一次过可以满足晒两个人嘅愿望。满屋嘅食物种类繁多,未到上好惊喜,水准拍得住唔少酒店星级嘅自助餐,但价钱相对就梗系抵食好多啦。值得一赞系𠮶度啲工作人员好有礼貌,上菜速度亦都非常之快,而且仲系新鲜热辣即叫即整,呢个价钱仲边度有第二个丫👍🏻