2021-06-17 35 浏览
出粮之日,就食好啲啦! 路过apm下面,热情嘅姐姐为我送上一张传单,睇落非常吸引成人298蚊指定啤酒同汽水任饮, 价钱已包括了海鲜大拼盘一份,上等特级安格斯肥牛 ,巨型水饺皇,重庆鸡煲& 刺身拼盘其他生料任食 上到去,热情嘅姐姐为我们安排了近窗边的位置!景观非常开扬!饮品和酱料就自己自行去攞啤酒同埋无糖嘅茶饮品,款式都颇多!店员为我们下单之后就送上一大煲鸡煲!热辣辣的劲香! 煮几分钟就可以食啦!超入味又惹味唯一唔好之处就系因为太好味,一下子就食得太多!!食饱左几成咁!刺身非常精致!第一眼就被上面金黄色嘅大海胆吸引! size非常之大 ,没有腥味! 鲍鱼有预先用酱油煮过!都几大只!我用刀叉切开,咬起来既爽口又甜美 至于三文鱼北寄贝和八爪鱼就中规中举食完鸡煲后,店员就为我们送上汤底,我们选择了冬瓜汤底!里面有些瑶柱,然后再送上指定海鲜 ,这个海鲜盘二人份量,份量 之大令人惊讶 !入面有海虾,圣子,大扇贝,贵妃蚌,花甲,龙趸头还有最令人惊喜的就是澳洲龙虾! 整整是一大只是一大只啰! 上枱的时候 ,只脚仲郁㖞 ! 花甲也是令人惊喜的,细细只,一打开就可以食了!咬落去是爆汁的 ~讲真只系食佢指定

298蚊指定啤酒同汽水任饮, 价钱已包括了

啤酒同埋无糖嘅茶饮品,款式都颇多!

还有最令人惊喜的就是澳洲龙虾!

整整是一大只是一大只啰! 上枱的时候 ,只脚仲郁㖞 ! 花甲也是令人惊喜的,细细只,一打开就可以食了!咬落去是爆汁的 ~讲真只系食佢指定嘅食物已经饱咗!

龙趸头既大旧又新鲜!一啲腥味道没有啖啖肉 !蛏子也 很大只! 打边炉最紧要就系食材新鲜

看到这一点已经觉得呢度系超抵食 !

几经辛苦先食晒所有嘅野
有两只巨型嘅水饺也是不容错失的 !包了几只大虾,鲜菇口感既爽口又 弹牙 !

上等安格斯肥牛,稍为涮一下就可以食了

我们加单一份龙趸头,点知一来就是一大碟龙趸肉 !是任点任食的!只可惜是自己肚子其不争气 !肚子空间实在不能再帮下其他东西了! 埋单是300元左右 简直是高水准嘅边炉!