2023-07-14 46 浏览
陈仪兴是近排食过最好味嘅牛腩粉面,重点系食完一啲都唔会觉得口干口渴,代表唔会太多味精。味道适中,唔会偏咸或淡。份量亦都算多,尤其是净食崩沙腩,一大碟,一啲都唔孤寒,自己买自己炆都未必做到咁嘅价钱。猪手炆得好淋好入味,面质爽口弹牙,汤底清甜带有芹菜和葱的香味。佢嘅柠檬茶都做得唔错,茶色好清澈,柠檬够多,唔会话好混浊咁嘅款。粉面档就唔可以要求有好华丽嘅装修,不过呢度嘅装修都几企理,有少少老香港嘅style,环境清洁,伙计有笑容,你食猪手亦都会主动俾只碗你放骨头。见到我哋两个人食一个净牛腩一个粉面,唔需要问都识得拎碗仔俾我哋。净崩沙腩套餐,连油菜同埋饮品$165南乳猪手面套餐,连埋油菜/炸鱼皮和饮品$60炸小食拼盘$40牛腩同猪手真系好好食,一定要再嚟。

净崩沙腩套餐,连油菜同埋饮品$165
南乳猪手面套餐,连埋油菜/炸鱼皮和饮品$60
炸小食拼盘$40

牛腩同猪手真系好好食,一定要再嚟。