2020-07-19 1183 浏览
Outback Steakhouse之前都食过,佢嘅牛扒好有质素,而且黑糖面包超级好食,而家OpenRice仲有晚餐外卖自取优惠,价钱好吸引,今日叫咗芝士虾阔面,另外加购左两条黑糖面包,价钱大概$100左右,呢间分店嘅好处系,可以中午叫定夜晚嘅外卖,收工后就可以准时去攞到嘢食,去攞外卖𠮶阵都见到有好多人帮衬,餐厅亦都将啲外卖食物装得好好放喺一个大袋度,攞好方便,返到屋企一打开个餐袋,发现原来晚餐叫外卖已经会送一条黑糖面包,加埋之前加购嘅两条面包,结果原来买咗三条黑糖面包😅真系有排食喇😝味道真系唔错,芝士虾阔条面虾肉大大粒,大概有五个虾球左右,另外阔条面我叫咗多酱汁,佢嘅酱汁好特别,有海鲜味、忌廉、少少辣,好有特色,而且大大份,一个人都食唔晒,黑糖面包用锡纸包住保温,依然保持水准,软软甜甜,附送我最钟意佢嘅忌廉牛油,配埋黑糖面包真系一绝😋😋😋虽然价钱优惠咗,但系一啲都冇影响到食物质素,超级满意嘅外卖自取餐厅👍🏻👍🏻👍🏻希望疫情下佢可以继续支持住,提供高质素嘅美食😃😃😃

芝士虾阔面
黑糖面包