2009-07-10 15 浏览
上星期同几个friend, 心血来潮想食o下d真正日本风味串烧, 有个friend话呢间唔错...7点半前仲有10蚊串...我呢d贪小便宜又为食o既草民即刻book6:30啦....呀!!!!两个字..."惊喜"位置响边?---简单d系坚道向西环方向过左第二条天桥落车, 一过马路落斜路就见, 都几方便!!!有咩食? --- 日本串烧主题, 7:30前10蚊串, last order仲会埋黎同你讲声, good!!装修? --- 一个中小型店, 6,7张4人台 + 张吧台, 条路就窄小小, 不过感觉几舒服, 企理同干净.服务? --- 员工礼貌到不得了, 笑容满面, 仲要有问必答, perfect!!!食物质素? --- 我个人就真系好贪小便宜o既, 特价时段我就同个伙计讲, 唔该, 每款同我黎一串(廿几三十款) , 黎左好食先再加, 基本上串串我都试过o下, 好食 -- 鸡翼, 外脆内滑, 一串两只, 好食!!个老细仲比左d咩柚子芥末我试...正爆!!-- 牛柳粒, 淹过, 大旧, 一串3旧, 味道好但有根-- 烧粟米, 第一啖咬落去都觉得好普通, 食多两啖原来咸咸地, 好味wo

好食
-- 牛柳粒, 淹过, 大旧, 一串3旧, 味道好但有根
-- 烧粟米, 第一啖咬落去都觉得好普通, 食多两啖原来咸咸地, 好味wo~
-- 鸡皮, 记住记住order前要叫佢烧干d, 唔健康不过脆口劲好食
-- 猪颈, 临又有肉汁, good!!!
-- 佢仲有d独立牌子啤酒, 咩名唔记得, 如果钟意饮青酒, 叫老板介绍你饮, 佢好多好野收埋架...

呢度店唔算大, 但你一路坐一路饮都冇人会赶你黑你面, 10分我比8.5分, 藉得翻食!!
2009-07-04