2022-12-18 42 浏览
芝士牛肉紫菜卷🧀🥩本身系芝士爱好者 所以拣牛肉紫菜卷既时候都拣左有芝士既~😍成份芝士牛肉紫菜卷令我喜出望外!芝士同牛肉同饭既比例岩岩好 入口每一啖都食到牛既香 而且每件饭卷切开既厚薄都好均匀👍🏼韩式炒粉丝🇰🇷平时食既韩式炒粉丝会有麻油既香味 呢一间除左麻油既香味之外 仲有黑椒味可以令到成个炒粉丝既味道升华~💯粉丝既份量一d都唔吝啬~真系多到可以两个人一齐食都可以!赞赞 推介🤗原味无骨鸡🐔即炸既无骨鸡 就算外卖食都好热辣辣~鸡肉十分嫩滑同入味 炸得好脆口👍🏼钟意食辣既可以加个特色酱 但我觉得就咁食原味都已经好出色💯泡菜🌶️前菜拣左泡菜 好有韩国泡菜既味道 因为佢既辣度系同系韩国食到既辣度好接近~钟意食辣泡菜既朋友都一定要试呀😃整体来讲食物既质素都系性价比高👍🏼地点都好方便 好适合下昼外卖返公司食或者放工买返屋企做晚餐!店员服务都好好 会用心推介♥️系会令人回头一食再食既靓靓装修韩式外卖店~韩米 (观塘)观塘成业街7号东广场地下G53A号舖
芝士牛肉紫菜卷🧀🥩

韩式炒粉丝🇰🇷