2024-05-24 805 浏览
太和呢间Café 睇落唔错,成日有人排队,昨日就早少少来入座试下😎 两个人食两个意粉,两杯野饮🤭🦀明太子蟹肉意粉:算大碟㖞,少少creamy😋 好多蟹籽好香蟹肉味,意粉软韧刚好,而且辣辣地,几开胃!🐙香蒜咸蛋黄海鲜意粉:都大碟!呢个太好味🤩咸蛋黄配搭好特别!蒜味同咸蛋黄ratio岩岩好,啖啖意粉带稠稠地嘅咸蛋黄汁,带蒜香,好满足!几creamy☺️🍫脏脏提拉米苏Dirty Tiramisu: 呢杯特色咖啡唔甜唔腻,浓郁咖啡味无得弹😍呢杯特色嘢饮正🤗🧀开心果芝士大地:呢杯嘢饮好香开心果味!上面𠮶层芝士奶盖好creamy 好正🤩加埋少少开心果碎,连小编平时唔钟意食开心果都爱上咗呢杯嘢饮!😍 两杯嘢饮都令我爱上了!

2024-03-05