2021-06-13 222 浏览
一间近海旁🌅既日式串烧店 @bash99hkg坚尼地城真系第一次去,离地铁站5分钟左右,都好方便。装修以黑色为主,走型格路线。👭🏼同朋友食野饮酒,感觉好chill。价钱属于中价价位,食物质素高,可以encore。❤❤咁岩去到做紧Happy Hour Buy 1 Get 1 Free❤❤好lucky🤩🤩🍸Moscow Mule💰💲98以Vodka、Ginger beer同Lime juice调制而成,酸甜清爽,酒精浓度较低比较易入口,岩女仔饮。🍺Bottled Sapporo💰💲68酒鬼应该唔陌生,口感醇厚,麦芽丰富。🐔鸡翼💰💲38肉质嫩滑,皮香焦脆,带小小盐香味。🍗鸡腿肉💰💲26鸡皮微微焦香,鸡腿肉保持肉质嫰滑多汁,淋上烧汁酱料,甜甜地好邪恶。🐓免治鸡肉棒💰💲48👍🏻免治鸡肉加入软骨,肉汁软腍但又带点爽口,口感层次丰富。配甜酱油同原粒🥚蛋黄,沾上香浓既蛋浆食更滑口惹味。🐷黑豚肉💰💲36👍🏻油脂分布平均,肉质细致,肥瘦适中,系口腔散发满满油香,好满足。🐮牛舌💰💲48我好中意食牛舌,黎到呢度当然都不忘试试。牛肉味香浓,带嚼劲但唔会韧,唔错。🐟鸡泡鱼干💰💲56👍🏻加上蜜糖烤至干身,甘香鲜美有
一间近海旁🌅既日式串烧店 @bash99hkg
坚尼地城真系第一次去,离地铁站5分钟左右,都好方便。
装修以黑色为主,走型格路线。
👭🏼同朋友食野饮酒,感觉好chill。
价钱属于中价价位,食物质素高,可以encore。

🍸Moscow Mule💰💲98

🍺Bottled Sapporo💰💲68
酒鬼应该唔陌生,口感醇厚,麦芽丰富。

🐔鸡翼💰💲38
肉质嫩滑,皮香焦脆,带小小盐香味。

🍗鸡腿肉💰💲26

🐓免治鸡肉棒💰💲48👍🏻

🐷黑豚肉💰💲36👍🏻

🐮牛舌💰💲48

🐟鸡泡鱼干💰💲56👍🏻
加上蜜糖烤至干身,甘香鲜美有嚼劲,沾上沙律酱又系另一番风味,系一个好好既下酒菜。

🍢帆立贝💰💲36
烧帆立贝加上七味粉,辣辣地令鲜味提升,质感似食紧刺身,又软又鲜甜!

🐥唐扬炸鸡💰💲 68👍🏻
虽然有啲热气但系必点!外皮炸到薄脆香口,鸡肉嫩滑多汁,咸香味恰好,份量十足,配秘制沙律酱,送酒一流。

🧈豆腐💰💲48
一口一粒既豆腐炸到金黄色,豆味香浓细滑,外脆内软,洒上孜然粉,食到停唔到口。

🍠一口甜薯💰💲22
口感软绵入口即溶,甜得来带有蜜糖香味。
  • 免治鸡肉棒
  • 唐扬炸鸡